sunnuntai 4. helmikuuta 2007

Uusia projekteja

1.2.2007

...jälleen kerran...

Sai siis jäädä iso hartiahuivi hetkeks jäähylle. Mulla oli tosi karsee flunssa tuossa eikä oikeen aivot riittäny tuon huivin tekemiseen eikä jaksanu jatkuvasti ruutupiirrosta tuijottaa niin piti keksiä jotai yksinkertaista, eihän sitä nyt ihan ilman neulomista voi olla! Aloin siis tekemään sellasta trumpettimallista hametta, mustasta nallelangasta. Ajattelin eka tehä sellasen koeversion ja jos siitä tulee hyvä niin sitten teen Tennessee puuvillalangasta toisen. Malli on tosi kiva, tuolta Knittyn sivuilta löysin sellasen hameen ku Intolerable Cruelty tai siihen suuntaan ja siitä vähän muuttamalla saa kokopitkän trumpettihameen Säätöä, säätöä.. Helmasta jätän röyhelön kokonaan pois, alan vaan sit suht voimakkaasti siitä lisää silmukoita et se saa sit reippaasti levetä. Ja aika kiva yksityiskohta tuo korsettinyöritys tossa takana, siihen ajattelin sitten satiininauhaa. Täytyy ostaa kolmen väristä, violettia, viininpunaista ja mustaa että voi aina välillä vaihtaa .

Sitten tuossa siskopuoli soitteli ja kyseli että alkaisinko tekee hänen pojalleen villapukua. Ja tottahan minä teen! Kävin sitten hakemassa sellasta keskisinistä nallelankaa ja sitä aloin vääntämään heti vauhdilla. Ajattelin että täytyy se nyt tehä äkkiä tässä, ehtii sitten tälle talvelle käyttöönkin vielä.

Ku tuon villapuvun saan valmiiks nii seuraavaks teen sen hameen. Hartiahuiville mulla on jo mietittynä että mihin sen sitten pistän käyttöön ja sillä ei ole mikään kiire .

Vaaleenpunasta puuvillalankaaki ois tuolla kaapissa, mitäköhän sitä siitä vääntäis... Joo vaan taitaapa saada siellä vielä hetken aikaa hautoa, jospa lopettelis nämä projektit eka ettei tuu taas purkulankaa..

Ei kommentteja: