tiistai 22. toukokuuta 2007

Takaisin virtuaalimaailmaan!

Kävipä niin että meidän kone hajos.. tai ei varsinaisesti kone mutta iki-ihana Windows sen sisuksissa... eikä muuten ollut eka kerta! Piti siten vetää sileeks koko kone ja asennella kaikki uudelleen. Onneks sen verran toimi että sain kaikki tiedostot talteen!

Miehen veli yritti tuossa viikonlopun aikana tähän Linuxia asentaa mutta ei ollut saanut sitä toimimaan oikein. Kyllä se ois jossain vaiheessa onnistunut mutta kun hänellä oli inttiin lähtö sunnuntaina niin ei sattuneesta syystä ehtinyt enää meidän konetta säätää.. :D Windowsilla siis jatketaan taas, täytyy toivoo että tää nyt pelais ees jonku aikaa...

Tilasin tuossa just Welholta 4 M kaapelilaajakaistan, sai ilmaseks langattoman WLAN -modeeminki niin pääsee siirtymään ihanaan langattomaan nettiin :D Ja Welholla kyllä tiedetään että mitä tarkoittaa asiakaspalvelu. Vähän aikaa sitten soitin sinne niin huomenna illalla toimittavat kaikki laitteet ja systeemit kotiovelle, ilmaiseksi. Sitten ei muuta ku liittä modeemin ja puolen tunnin päästä siitä toimii netti! Vitsit että on mahtavaa asiakaspalvelua!

Mekkoa oon tossa vääntänyt, nimenomaan.. En saanu siihen millään tuota mallineuletta sopimaan mutta nyt se taas onnistuu. Hieman yli vyötärön oon nyt neulonu ja kauhee on tuska saada sitä valmiiksi.

Äiti tilas multa 6 kk ikäiselle tytölle neulepuvun mallia ja sitä olen nyt suunnitellut. Tuleekin oikee hienostelupuku jolla voi sitten sukulaistätejä sulostuttaa :D

Mutta nyt täytyy mennä tytön kanssa touhuumaan. Just tuossa kapusua (sammakkoa) värkkäsi vaunuun istumaan :D

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Satutko tietämään, paljonko tuo modeemi maksaa ilman tuota tarjousta? kun itsellä kanssa Welho ja tarttis kans WLAN-modeemin. Ja kiva kun oli palvelu hyvää, olin itse Welholla aikoinaan töissä :)

Neuleaddikti kirjoitti...

sen modeemin ovh oli 139€! Eli aikasta mahtava tarjous. Sen saa ilmaseks ku ottaa joko 4 megasen tai 10 megasen yhteyden. Sitä en sitte tiiä että onko tää vaan joku uusien asiakkaiden tarjous tms. Ittellä on aiemmin ollu raivostuttava ja pykivä soneran lähiverkko..