tiistai 8. toukokuuta 2007

Uusinta mekkoprojektia

Näkyy siis alla. Ja yllätys, yllätys, Ninalle väsään. Helmassa on melkeen 450 silmukkaa ja lankana Kotiväki. Helmaan tulee kahteen reikäkrs:een kapeeta satiininauhaa. Satiininauhaa tulee myös tuohon etukappaleen reikäneuleen reunoihin. Reikäneuleen oon tehny niin että sen osuutta alan kaventamaan hiljalleen, nätisti sen osuus sitten kaventuu tuohon vyötärölle mennessä. Vyötäröllä sitten kavennan suorilta silmukkamäärän sopivaksi, helmasta tulee sitten aikasta laaja. Kauluksesta tulee puöreä, reikäkrs:lla ja satiininauhalla. Hihoista tulee sellaiset että ensin tulee ranteesta ylöspäin reikäneuletta melkeen kyynärpäähän asti, reikäkrs, kukkakuvio ja reikäkrs. Ja näihinkin reikäkrs:iin sitä nauhaa.. :D Ja hiha on alaspäin levenevä, sellaista linnanneito mallia. Loppuhiha sitten neulotaan tuolla mallineuleella kuin tuo hameen reikäneuleen ulkopuolinen neule.. (johan on järkevästi selitetty...)

 
 
Posted by Picasa


Selkäpuolelle ois tarkoitus tehdä sitten tuo sama nyöritys kun mitä noissa mun suunnittelemissa naisten vaatteissa on, saa vielä sinnekin sen satiininauhan vielä tungettua :D Tai sitten mä laitan organzanauhaa... voiski olla hyvä.. välähti yhtäkkiä vaan mieleen kun aamulla kävästiin tytön kans sinellissä ja siellä sattui sellastakin silmään..

Mekon kaveriksi ois tarkoitus tehdä jonkinlainen keeppi tai vastaava, samalla tekniikalla kuin tuo edellinen hartiahuivi. Hirveesti kiinnostais kans neuloo tuosta langasta päivänvarjokin mutta ihan varma en ole että jaksanko siihen värkkäämiseen alkaa.

Ideoita ois kyllä vaikka muille jakaa!! Kauheella vauhdilla oon niitä yrittäny piirtää paperille ettei vaan katoo tuosta mun harvasta päästä! Viimeisin idis on naisen korusetti. Perusidis on että neulotaan kaistale tuota reikäneuletta jota on tossa hameen etuosassa. Päihin laitetaan hakaset kiinnitystä varten (kaulaan tai lantiolle). Sitten kaistaleen toiseen reunaan virkataan kjs-ketjuja jotta ne sitten roikkuessaan näyttävät kolmioilta, näitä kahteen tai kolmeen riviin oman maun mukaan ja sitten vielä värkätään siimalangalla ja helmillä muutaman helmen mittaisia helmiketjuja ja nämä kiinnitetään kiinni alimmaisten kjs-ketjujen kärkiin. Alimmat helmet vois olla timantin tai kyynelen mallisia. Tänään siis kävin jo yhenlaisen helmilajitelmapussin hakemassa Sinellistä ja ajattelin nyt ekaks kaulakorun värkätä ja kattoo eka sillä että miten se käytännössä onnistuu. Sitten voi alottaa lannevyön jos tuo onnistuu :D

Ei kommentteja: