perjantai 7. joulukuuta 2007

Viimeinen SNY -paketti!

Tänään tuli viimeinen Sny -paketti. Postin kun hain ja huomasin että on tullut suurikokoinen kirje niin eihän siinä voinut sen enempiä odotella vaan piti pää kolmantena jalkana juosta postiin heti!

Ja hyvä kun kotona ehdin takin ottaa pois päältä kun piti jo pakettia avata. Ja tällaiset yllätykset sieltä paljastui:

 

sny

 

Paketissa oli 6 kerää mustaa ja 2 kerää tumman liilaa puuvillaviskoosilankaa! Voi vitsit sentään, aivan ihanaa! Ja ihan mun väristäkin! Langat syyhyttää ihan hirmuisesti (ei siis kirjaimellisesti.. :D ), tuntuu että jotakin niistä pitäis heti alkaa tekeen.. Mutta nyt mä taidan hillitä itseni ja ootella että tulee eteen joku mahtava malli johon lanka sitten sopii. Lisäksi paketissa oli tuollainen i-cord lumiukkeli. Vielä mä en oo keksinyt että miten se toimii mutta täytyy siihen jossain vaiheessa perehtyä. Moneen kertaan oon sitä sillä silmällä kattellu että pitäs hommata mutta aina se on jäänyt. Noilla nyöreilläkin kun pystyy tekemään kaikenlaista! Paketissa oli myös muistikirja ja niitähän tarvitsee aina. Mulla on aina tuossa käsityölaatikoston päällä muistikirja että saan sitten aina ideoita laittaa ylös sitä mukaa kun niitä tulee. Samoten kun kirjoittaa muistiin aina malleihin tehtyjä muutoksia :) Eli tarpeeseen tuli! Ja viimeisimpänä, eikä suinkaan vähäisimpänä, suklaita erilaisia! ja niitä oli PALJON! Kuvaan eivät edes kaikki ehtineet, tiedä sitten mihin hävisivät.. :O Älyttömän hyviä olivat ainakin ne mitä ehdin tuossa maistella. Loput piti laittaa piiloon kun alkoi tuo tyttö kokoajan mun laatikostoa kaivelemaan... Niin ja olihan paketissa vielä postikorttikin, siinä oli ilmeisesti niin iloiset värit että tytör siihen suunnattomasti ihastui! :D

Ja Salaiseksi Ystäväkseni paljastui Paula. Jossain vaiheessa oon sun blogissa käynytkin mutta ei ollut kyllä mitään aavistusta että kuka salainen ystäväni on. Tämä paketti, niinkuin kaikki edellisetkin, oli tosi ihana. Kiitos sinulle kovasti!

 

Me Ninan kanssa eilen laitettiin kuusi. Hetken aikaa siitä ehtii nauttia ennenkuin sukuloimaan lähdetään jouluksi. Eipä kyllä ole kamalan jouluiset tunnelmat tuolla ulkona, vettä tulee ihan jatkuvasti. Ja askarreltiinpa pari tonttuakin. Nämä ovat ihan Ninan 3 vee kätten töitä. Tai siis ei ihan kokonaan, puuosat oli ihan valmiina ja äiskä ne liimas ennen maalauksia :D Mutta aika hienoja tuli, vai mitä?

HPIM0597

Ja tässä vielä yks kuva tonttujen tekovaiheesta, kovasti Nina oli innostunut tekemisestä.

HPIM0593

Ittelle oon nyt tehny yhenlaista villatakkia, sen pitäis valmistua tässä ihan lähipäivinä. Mallin löysin Nicky Epsteinin kirjasta Kitting beyond the Edge. Samasta kirjasta sitten sai alkunsa muutama muukin neuleajatus mutta ne eivät vielä puikoilla ole vaan korvien välissä... :D

Jaahas, kello onkin jo noin paljon! Nyt tytölle iltapalaa ja sitten onkin nukku-aika. Ja äiti saa rauhassa hypistellä lankoja ja mussuttaa suklaata ;)

Ei kommentteja: