perjantai 14. joulukuuta 2007

ONline Linie Java -lankaa?

Mä oon nyt niin suunnattoman ihastunut ja rakastunut tuohon lankaan mutta sitä on aika heikosti vissiinkin saatavilla. Sattuisko joku tietään että mistä sitä sais hankittua täältä Suomenmaalta? Jostain verkkokaupasta? Tai liikkeestä pk -seudulta? Olisin todella kiitollinen vinkeistä!

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vihreässä vyyhdissä Hakaniemen hallissa on OnLinen lankoja. http://www.vihreavyyhti.fi/index.htm

iso gnu kirjoitti...

samaa meinasin sanoa. sieltä olen ostanut/tilannut.

Neuleaddikti kirjoitti...

Kiitos teille oikein kovasti vinkistä! Täytyykin sieltä sitten lankaa tilailla kunhan saa nämä reissut alta pois :D

berlinBat kirjoitti...

onpa kiva kuulla että lankavalinta osui nappiin! Jos et meinaa suomesta löytää oikeaa väriä jne. niin voin lähettää lisääkin (lanka on itse asiassa varsin edullista, joten postimaksujenkin jälkeen suunnilleen kohtuullista), tai seuraavalla suomen keikalla (helmikuussa?) tuoda tullessani.

Neuleaddikti kirjoitti...

Joo lanka on ihanaa!! Minkäs hintaista tuo siellä on? Kattelin tuolla Vihreän Vyyhdin sivuilla että siellä se kustantaa 3,80€/kerä. Enkä oo mistään muualta sitä täältä löytäny. Mutta täytyy tässä kattella tuossa heti alkuvuodesta että mitä sitä keksii, antaa nyt lompakon rauhassa toipua joulunajasta... :DD

Sari kirjoitti...

Ainakin tällä hetkellä VV:n sivuilla on tarjous, 2,90e/kerä, ja tarjouslangoissa pakettitarjous muutamista väreistä 24e/500gr.

Neuleaddikti kirjoitti...

Joo kävin Vihreän Vyyhdin sivuilla kattelee tarjousvärejä mutta ei ollu ihan sellaisia mitä on nyt hakusessa. Eipä silti, mä sain joululahjaksikin ihania lankoja ja yllättäin piti ostaa itte vielä lisääkin joten ei oo enää langan hankkimisellakaan paniikkia :DD

berlinBat kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta! En muista tarkasti, mitä langoista maksoin, mutta väliltä 2,50-3,00 se tais olla, muistaakseni vielä tuonne halvempaan suuntaan. Mitä väriä kaipaisit (mustaa, lilaa?), miten paljon? Muistaakseni vein kaupan viimeiset mustasta värierästä (enkä kyllä varmana muista mitä värierää lilat oli :), toista väri erää oli marraskuussa vielä paljonkin jäljellä. Myös herkullista yöntummaa sinistä harkitsin kaupassa, eli sitäkin löytyi.

berlinBat kirjoitti...

hitsi, ihan unohdin flunssan kourissa kieriessäni.. Onnea eilisen johdosta!!!

berlinBat kirjoitti...

Taitaa vieläkin se flunssa vähän painaa.. Eli tämänpäiväisen johdosta :D !!

Neuleaddikti kirjoitti...

No kiitoksia kovasti!! :DD Sellasta se on se flunssa.. :D Mulla meneekin kivasti synttäripäivä siivotessa, huomenna on tulossa vieraita :)

berlinBat kirjoitti...

Kävin sitten kaupungilla pyörähtäessäni katsastamassa sen langan hinnan: 2,40! Juhlikaahan kivasti :D

Anonyymi kirjoitti...

miksi ei:)