lauantai 15. maaliskuuta 2008

Onnistuneita ja ei niin onnistuneita töitä - good and not so good projects

Jospa mä esittelisin sen onnistuneen projektin tässä ensin. Mua taas puraisi suunnittelukärpänen ja sain idiksen tunikasta. Lankana käytin siihen Tennesseetä sekä tehosteeksi punaista Dropsin Glitteriä (Iiiiihanaa lankaa! :D )

Well, if I show you first that good project that I finished. I wanted to design something and got an idea of a tunic.. The yarn I used was Tennessee cotton yarn and red Drops Glitter (I looooove that! :D )

Ja tässä kuvaa.. And here is the picture..

tunika





Tähän mä olen todella tyytyväinen! Koko on juuri oikea vaikka se vaatikin aika paljon työtä ja silmukoiden laskemista. Ja todella hyvin sopii tuohon lisäksi tuo Glitter, tuo aika kivaa lisämakua malliin.

I´m really happy the way this came out. The size is perfect, although it took pretty much work and counting the stitches to make it fit. And that Glitter -yarn really spices up the tunic!









Ja sitten se ei niin hyvin onnistunut malli. Sinänsä työ ei epäonnistunut ja se näyttää todella hyvältä... niin kauan kun mä laiton sen päälle. Lopputulos oli päinvastainen kuin tässä edellisessä eli jakusta tuli VALTAVA! Näyttää mun päällä ihan joltain puolijoukkueteltalta! :D Mallissa oli nimittäin vain M -koko (ja minä kokoa XS..) ja otin riskin ja neuloin ohuemmalla langalla (Kotiväellä) ja toivoin että se pienentäis sitä tarpeeks. No näinpä ei käynyt.. Tässä kuva sitten siitä, taidan tästä laittaa hieman pienemmän kuvan.. :D


And then the project that wasn´t that good.. The result was just the opposite that that first one. The jacket itself didn´t fail, it looked really good, as long as i put it on... It´s HUGE on me!! Like a tent!! :D The smallest size in the pattern was M (I´m size XS..) so I used a thinner yarn and hoped that it would get small enough. Well, it didn´t.. And here is the picture of it, I think I´ll just post a smaller picture than the first one.. :D

aaltoneule

Hmmm.. Enpä taida sanoa mitään.. Hmmm... I think I´ll just leave it to that..

Niin ja mä kävin vähän ostoksillakin. Huomasin tuossa että on Anttilan keskusvaraston tyhjennys ja että sielä on Novitan Linnea puuvillalankaa 2,5€/100 g. No, sinne siis ja mukaan tarttui 900 g Linneaa! :D Mutta sellaistahan se on langan kanssa, sitähän ei ole koskaan liikaa... :D

The other day I noticed in an advertisement that in Anttila they have Linnea Cotton yarn in sale. The price was 2,50€/100 g. So I just had to go there and I bought 900 g that yarn! Well, you know that you can never have too much yarn.. :D

Ja Linneakin on jo puikoille päässyt. Siitä tulee suht leveähelmainen mekko tai tunika, saa nyt nähdä että kumpi. Tämä on taas näitä omia suunnitelmia joten lopputulos on vielä vähän hämärän peitossa :D Mutta idea on hieno joten jos vaan onnistuu niin varmasti tulen sitä paljon käyttämään.

And I already started knitting from that yarn I just bought. I´m knitting a dress or a tunic, I´m not sure whitch one it will be. This is also my own designs so it´s always a bit of a surprice what the result is :D But the idea is great so if it comes out great, I´m sure I´ll use it a lot! :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.