lauantai 3. marraskuuta 2007

Pikku juttuja Little things

Tuossa muuton aikana tuli tehtyä vaan pieniä ja helppoja käsitöitä. Kaikki se hässäkkä vei niin voimat ettei jaksanut oikeen keskittyä mihinkään suurempaan joten tein sitten pikkujuttuja.

Tällaisia sain aikaiseksi:



Ninalle tein ihanan vaaleenpunasen pipon ja kaulurin. Lankana käytin Minni -akryylilankaa ettei ikävästi kutita, käy hyvin lämpimämmillä ilmoilla. Ittelle tein Nalle -langasta pipon, hiukan liian iso tuli eli on aika löysä. Ajattelin että jospa sitä jossain vaiheessa väsäis toisen mustasta akryylilangasta hiukan pienemmän. Malli muuten oli tosi kiva! Ja yhdet sukat väänsin, joululahjaksi ovat tulossa :)

Lisäksi neuloin ittelleni lyhyen hameen ja olkaimettoman topin. Niistä tuli tosi hyvännäköiset ja mielestäni ne kuvasinkin jo mutta en kuvia nyt löytänyt mistään :O Lankana käytin koneneulontalankaa, villaa. Lankahan on järjettömän ohutta mutta kerin sitä niin että otin 2 säiettä mustaa lankaa ja 2 säiettä tummaa liilaa ja lopputuloksena sain tosi kivannäköistä lankaa jonka neuletiheys sileälle neuleelle on noin 18 s/10 cm.

Muuton jälkeen kun suunnilleen oli kamat paikoillaan niin alkoi jo kiinnostamaan käsityötkin enemmän. Ihan ei vielä kovinkaan monimutkaiset pitsineuleet kiinnostanu mutta ei kyllä jaksanu enää pelkkää sileääkään neuloa. Tein sitten Ninalle tällaisen:



Mallin löysin Garnstudion sivuilta ja lanka oli jotain tuntematonta puuvillalankaa. Joskus aiemmin oon siitä jotain yrittäny väsätä mutta purkuun meni. Ja sitä vyötettähän ei voi talteen laittaa...

Toisenkin neuletakin tein Ninalle mutta siitä tuli jo valmiiksi pieni... Vähän tahtoo tuo arviointi välillä heittää.. Se otti jo nin paljon kupoliin etten alkanut enää sitä purkamaan, taidan antaa sen jollekin lahjaks :)

Täytyy vielä jossain vaiheessa kuvata se oma hame + toppi ja se liian pieni neuletakki :) Ja alkaa suunnittelemaan uusia projekteja.. Tai lähinnä toteuttamaan, suunnitelmia ja aloitettuja töitä on taas vaikka muille jakaa :D

* * * * * *

When we were moving, I really didn´t have the energy to knit anything very complicated so I just knit little things. :)

I knit those cute pink things for Nina, a hat and a collar. For Myself I made a hat, thats a little bit big but I really liked the looks of it. I should knit another one, a bit smaller. And those socks are a christmaspresent for Ninas grandgrandmother :)

The jacket I also made for Nina, the pattern is from Garnstudio´s site, I relly love that pattern and it was really enjoyable to knit.

I also made a miniskirt and a strapless top for myself, I should post some picts from those.. And another jacket for Nina also but it was already too small! Damn, I hate that! :D

Ei kommentteja: