lauantai 3. marraskuuta 2007

Tänä aamuna valmiiksi! Finished in the Morning!

Sain aamulla valmiiksi itselleni juhlapuseron. Tarkoituksena olisi sitä jouluna käyttää kun mennään Ninan kanssa sukuloimaan tuonne melkeen-pohjoseen :)

Ja tällainen siitä sitten tuli:



Malli on uusimmasta Voguen neulelehdestä. Ihastuin malliin heti kun sen näin. Lankana käytin Lidlistä ostettua puuvillalankaa johon on kierretty mukaan viskoosia. Ja lopputulokseen ihastuin todella. Hieman on vielä epätasaisen näköinen pinta kun en ole paitaa vielä pessyt mutta kivasti se onnistui.

Ja mitä seuraavaksi? Oon itseasiassa jo aloittanut 2 uutta käsityötä. Tuota juhlapuseron lankaa jäi sen verran että teen siitä kietaisutakin, sen malli oli uusimmassa Sabrina Neuletrendit -lehdessä, sellainen harmaa twinset. Siihen pitäisi vielä langan riittää. Lisäksi mulla on vielä valkoisena tuota samaa puuvillalankaa niin ajattelin tehdä siitä tällaisen:



Tämä malli on kans tuolta Sabrina Neuletrendeistä, siinä oli tosi paljon hyviä malleja. Sellaisia malleja, mitä ehdottomasti täytyy tehdä niin on siinä lehdessä vielä ainakin 5... Sen takia nyt alotin kaks työtä samalla kertaa kun tuossa jälkimmäisessä mallissa on aika paljon värkkäämistä, jokaisella oikean puolen krs:lla tehtävää palmikkoneuletta ja kaikkee muuta säätöö. Kietaisupaita on taas yksinkertaista neuloo eikä pahemmin tarvii mittiä mitään. Kietaisupaitaa neulon siis silloin ku haluan samalla keskittyä esim. johonki ohjelmaan ja toista paitaa sitten muulloin. Ja ainahan mä oon tätä tehny, jokaiseen eri tilanteeseen on omanlaisensa käsityö :D

Ja onhan mulla tossa kesken vielä luumunvärisestä Nalle-langasta pitkä pitsitunika jonka malli oli edellisessä Novitaklubissa. Sen kiinnostus on nyt kyllä pahasti hiipunut joten saanee jäädä hetkeks jäähylle... Mä sitten joskus myöhemmin sen kaivan jostain esille kun alkaa kiinnostaa :)

Ja nyt mä menen syömään suklaata, kauheet suklaantuskat iski! :D

* * * * * * * *

In the morning I finished my blouse for christmas. Me and Nina are going to visit my family and Ninas grandparents, both :), at christmas so I´ve been getting ready for that. The pattern for the blouse was in the Vogue knitting international Holiday 2007 -issue, loved it rigt-away :)

I also started another blouse for myself. The pattern is in Sabrina Neuletrendit -magazine. It´s just a bit complicated to knit so I´ll knit it when I´m not watching tv.. :
I also have been knitting a long lacetunic for myself. It really hasn´t interested me for awile so I think I´ll just leave it for now and continue it when I get the inspiration... Typical for me.. :D

And now I got to got to the kitchen and get some chocolate, got to have some! :D

Ei kommentteja: