tiistai 13. marraskuuta 2007

RAVELRY!!

Vihdoinkin!!

Tänä aamuna tuntui että väsymyskuolema koittaa kun tyttö herätti klo 7. Siinä sitten ensimmäiseksi pakolliset aamurutiinit ja nojatuolii istumaan käsityön ja kahvikupin kanssa. Jonku ajan päästä ajattelin sähköpostit vilasta ja kyllä silmät aukes aika vikkelään kun oli tullut vihdoin kutsu Ravelryyn. Ja arvatkaas mitä mä oon touhunnu tänä aamuna... :D On siellä niin kauheesti kaikkee! Ja Ravelryssäkin ollaan nimellä Neuleaddikti

Siskon tulevan pojan pukua oon tässä väsäillyt. Tosi kaunis siitä tulee, tilasin Käsityökorista Lanett Baby -neulelehden ja siitä mallia 1 oon tehnyt. Kovin päätähuimaavan nopeestihan tuo ei edisty, ehkä osasyy siinä että lankana on Novitan Virkkauslanka. Nyt oon jonku verran paksumpia lankoja neulonut ja alussa tuntui kuin ois ompelulankaa alkanu neulomaan, ei meinannut pysyä käsissä millään. Nyt siihen on jo tottunut ja sujuu ihan kivasti.

Tuon viimeksi valmiiksi saamani puseron kaveriksi aloin neulomaan hametta. Teen hameen molemmille sivuille palmikkokuviot ja kunhan työ vähän etenee niin teen halkiot molemmille sivuille. Pitäisi tulla ihan nätti! :)

Mutta nyt mä taidan vielä vähän aikaa jatkaa tuolla Ravelryssä, ennen tytön päikkäreitä jne.. :)

* * * * * * *

I got an invitation to Ravelry!

I was sooooo tired in the morning when my daughter woke me up at seven. Well, we did the normal morning stuff at first and then I sat down with a cup of coffee to knit a bit. A bit later I thought I should check my email. And all the sleepiness that was left, was gone immediately when I noticed that I´ve got an invite from Ravelry! So guess what I´ve been doing all morning... I´m in Ravelry with a nick Neuleaddikti.

I´ve been knitting an outfit for my sisters babyboy, I bought Lanett Baby -magazine and have been knitting the pattern 1 from it. Its so cute! :) For myself, I started to knit a skirt to go with the blouse that I got finished last.

Well, I think I´ll go back on Ravelry.. just for awhile.. :D

Ei kommentteja: