torstai 10. tammikuuta 2008

Uusi vuosi ja uudet kujeet! * Happy New Year!

Ajattelinkin tuossa virkistykseksi vaihtaa blogin ulkoasua. Tähän ihastuin välittömästi, on jotenkin niin mun näkönen. Se on sitten eri asia että tottuuko mun silmät tuohon, onhan tää ihan erinäköinen ku edelliset. No, jos alkaa tuntua hankalalta niin täytyy sitten vain palata siihen edelliseen :D


I decided to change the template for my blog for a change. I just love this template, it looks just like me! :) It just looks so different from the last one that I´m not sure if I get used to it.. Well, if I don´t get used to it, I´ll just change it back later :)

Ajattelin nyt myös alkaa pitämään listaa vuoden varrella valmistuneista töistä. Mua on alkanut harmittamaan kun en ole minkäänlaista kirjanpitoa pitänyt töistä joita oon tehny. Melkeen 15 vuotta oon kuitenki neulonut joten muutama neule on valmistunutkin tällä välin :D Ja jossain vaiheessa ajattelin myös tehä listan viime vuoden aikana valmistuneista, oishan se ihan kiva nähä ihan listana että mitä kaikkee sitä on saanut vuoden aikana aikaiseksi.

I ´m also going to start to make a list of finished works. It´s a bit of a shame that I haven´t been making any notes of finished works. It would be really nice to know how much I´ve knitted in the past 15 years that I have been knitting :D. Well, better late than never, you know.

Sukuloimassakin käytiin joulunaikaan. Ja kivaa oli! Tietenkään reissussa ei voi käydä ostamatta lankaa, tässä mun saalis!

Kaikki langat ei kuvaan asti ehtinyt, sattuneesta syystä.. :D Joululahjaksi sain 2 kerää Nalle Coloria, 3 kerää Rustikaa sekä 4 kerää tuota pätkävärjättyä Pilvi -lankaa. Siihen en oo aiemmin törmännytkään, se on akryylilankaa ja hieman kiiltävää ja aivan ihanaa! Eikä se alkanut puikoilla "nitiseen" sillä tavalla mitä yleensä akryylilangasta neuloessa käy.

At christmastime, me and Nina went up north to visit my family and of course Nina´s :) We had a really nice trip! And of course it is not possible to go on a trip and not to buy any yarn... Here is the yarn I got! All of it didn´t really get in the photo, I wonder why... :) As a christmaspresent, I got 2 skeins of Nalle Colori -wool yarn, nice bright colours, great for Nina! :), 3 skeins of Rustica yarn (that black-red yarn), and 4 skeins of Pilvi -acrylic yarn (that white-blue-purple yarn).

HPIM0878

Pilvi -lankaa ostin itse sitten vielä lisää, olivat hyllyn alle piilottaneet tuollaista aivan ällöttävän ihanaa pinkkiä lankaa, ostin sitä sen kaikki 700 g mitä löysin :D Sekä vielä turkoosia josta ois tarkoitus tulla kummipojalle pusero :)

Later I found this really cute pink Pilvi -acrylic yarn and I bought it all, 700 grams :D And 4 skeins of turquoise Pilvi -acrylic yarn.

Ennen reissuun lähtöä neuloin siskon pojalle sitä neulepukua Novitan Virkkauslangasta. Loppujen lopuksi se oli kertakaikkisen hermoja raastavaa! Mä sanoin että en IKINÄ enää tee MITÄÄN sillä mallilla vaan POLTAN lehden kunhan saan puvun valmiiksi.. Itseasiassa annoin lehden sitten äitille.. Mutta nyt se on vihdoin valmis se puku, tässä kuva takista

Before we went for the trip, I was knitting an outfit for my sisters newborn. The yarn was Novita Virkkauslanka (crocheting yarn). And the outfit was nervewreking to knit! I said that I will NEVER knit anything with that pattern, I will BURN the pattern right after I´ve finished the outfit! Well, I didn´t burn it, I just gave it to my mum... :D And here is a pict of the jacket.

HPIM0771

Siskolle kun annoin puvun niin sanoin että sitä on sitten parasta kehua! :DD Ja kyllä hän puvusta oikein paljon tykkäsikin, ihan oikeasti :)

When I gave it to my sister, I said to her that You´d better like it... :DD And she did! Really! :D

Nyt meillä alkaakin kova proggis, ei sinänsä liity käsitöihin millään tavalla... paitsi silla tavalla että rajottaa hieman käsitöiden tekoo. Meillä tuo tyttö kun ei kertakaikkiaan MILLÄÄN oo suostunu pottaan tekemään yhtään mitään ja ikää on jo vähän yli 3 vuotta. Tänään rullasin sitten matot pois ja otin vaipan pois, näin se on tehtävä kun ei se muuten tunnu onnistuvan. Kesällä yritettiin kans mutta tytölle tuli niin kova vatsatauti että oli pakko laittaa vaippa takas. Kai se tästä sitten onnistuu.. ehkä.. joskus.. :D

Now we have a quite a big project at home that really has nothing to do with knitting. Nina is still using diapers, although she is a little over 3 years old. She doesn´t make anything in the potty.. (I hope that´s a right word...) She sits in it but nothing happens!! So I just have to get her out of the diapers, one way or the other. We´ll see what happens :)

Jaahas, ja velvollisuudet kutsuvat! :) Tuntuu että nyt jotain jäi kirjoittamatta.. hmm.. no kirjoittelen myöhemmin lisää jos ajatus sattuu palaamaan harvaan päähäni :D

Ei kommentteja: