sunnuntai 1. huhtikuuta 2007

Mehtään meni!

Tämä puuvillainen hame... Just samalla mallilla tein kun edellisenkin ja langantiheyskin on just sama Tennesseessä ja Nalle-langassa mutta vissiin se tuo puuvillalanka teki sen että hameesta tuli ihan liian iso! Ihan kuin ois isommalla koolla tehny, ei siis tullu mulle hametta siitä. Mutta eihän tuo hukkaan menny... Naapurin tätille sain sen sitte samantien kaupattua. :) Tästä versiosta tuli hiemann lyhyempi, vähän alle polvien. Näin päätin silloin kun loppui lanka kesken enkä sitä mistään enää saanut.. Ärsyttävää...



Muutenkin ajattelin että teen muutkin nuo vaatteet Nalle -langasta. Villalankana se nyt ei välttämättä se kaikista käytännöllisin lanka ole mutta jälki tulee hyvännäköstä eikä hintakaan ole niin järkyttävä ku tuolla Tennesseellä. Tällä kotihoidontuella ei kuitenkaan ole vara kilokaupalla tuota Tennesseetä hommata..



Toppia olen tuossa väsännyt, kohta on valmis! Takakappaleesta on vielä 3 senttiä neulomatta. Pitäs tänään alkaa tekeen jakun kaavat ja vähän neuleohjeen pohjaa kirjoitella, mittailla, laskea silmukkamääriä ja kierroksia jne jne... Eli oikeen kunnon säätöö! Lopullisen neuleohjeen kirjoitan sitten samalla kun neulon. Niin ja topin neuleohje pitäis kirjottaa vielä puhtaaksi. On se vaan niin kiva kirjottaa mallin alareunaan että Designed by Neuleaddikti ;)



Mutta nyt hommiin! Taidetaan tässä tytön kanssa lounasta syödä vähän ja sitten ulkovaatteet päälle, neule koriin ja pihalle istumaan, ihana ilma!





Powered by ScribeFire.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

heips!

kuule ihastuin sun hameeseen niin paljon,että on pakko kysyä saako siihen ohjetta???=Dtahtoo!!!ihana..

vois jostain puuvillalangasta väsätä..mä en osaa ite suunnitella=/

Neuleaddikti kirjoitti...

Hameen malli on pääasiassa vielä mun korvien välissä ku en oo ehtiny sitä puhtaaks kirjottaa... Tarkoitus olis että kirjotan puhtaaksi mallin ja laitan myyntiin. Koko pukuun tulee siis hame, toppi, jakku ja laukku :D Laitoin profiiliin näkymään mun email-osoitteen, laita postia niin ihmetellään :)