maanantai 2. huhtikuuta 2007

Trumpettihameen ja topin mallit myynnissä!

Eilen illalla sain kirjoitettua puhtaaksi trumpettihameen mallin ja se on nyt sitten myynnissä. Mallin hinta on 5 €. Topin mallin sain juuri kirjoitettua puhtaaksi eli nyt on sekin saatavilla, hintaan 5 €. Jos haluaa kummankin mallin, ne saa yhteishintaan 8 €.

Ja tässä hieman infoa...

Miksi Neuleaddiktin neulemallit maksavat?

Neuleiden suunnittelu ei ole mitään ihan yksinkertaista hommaa. Pääasiallisesti homma etenee niin että saan jonkinlaisen idean. Piirrän raa´an version vaatteesta paperille ja lisään muutamia mittoja ja silmukkamääriä. Sitten ei muuta kun lankaa puikolle! Neulon vaatteen kokonaan valmiiksi ja samalla kirjoittelen mallia. Tietenkin voisin suoraan vaan kirjoittaa neulemallin, laskea kaikki silmukkamäärät suoraan vyötteen langantiheyden mukaan mutta tämä tapa ei mielestäni ole oikein kiva. Haluan itse nähdä että vaattteesta tulee oikean mallinen ja näköinen ennenkuin alan mallia myymään. Näin virheiden mahdollisuus mallissa pienenee merkittävästi. Ja sittten siihen kysymykseen että miksi malli maksaa? Niillä muutamilla euroilla joita saan mallien myynnistä, hankin lisää lankaa, ja teen edelleen lisää malleja. Hinnat malleille ovat kuitenkin vähintäänkin kohtuullisia, siihen nähden kuinka paljon se teettää työtä. Rahoiksihan tällä ei voi lyödä, ei todellakaan. Mutta joka tapauksessa, jossain vaiheessa olisi tästä tarkoitus itselle ammatti saada. Se, että milloin se tapahtuu ja millä tavalla, on vielä arvoitus.

Näin homma toimii:

Ilmoitat minulle sähköpostiini minkä neulemallin haluat tilata. Lähetän sinulle tilinumeroni jolle voit mallin maksaa. Kun maksu näkyy tililläni, lähetän sinulle sähköpostin liitetiedostona mallin/mallit PDF -tiedostona. Mikäli sinulla ei ole tietokonetta tms. jatkuvassa käytössä voin myös lähettää mallin postissa. Mallin alareunassa on myös puhelinnumeroni siltä varalta että mallin kanssa tulee ongelmia. Neuvoja voi aian kysellä, sekä puhelimitse että sähköpostitse.

Muuta huomioitavaa:

Mallit on aina tehty tietyllä langalla tietyn kokoisilla puikoilla. Nämä tietenkin mainitaan aina mallissa. Jos vaihdat langan, puikot tai molemmat niin en voi enää vastata että vaatteen lopulliset mitat ovat samat kuin mallissa on ilmoittettu. Huomioon on otettava myös jokaisen yksilöllinen neulejälki (minä esim. neulon aika tiukkaa).

Tietenkin välillä saattaa malliin lipsahtaa virhe vaikka niitä kuinka tarkistaisi. Jos huomaat virheen mallissa niin ilmoita siitä minulle sähköpostiini mahdollisimman pian jotta saan virheen korjatuksi.

Autan toki muissakin kysymyksissä neulemalleihin/neulomiseen liittyen.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Eli näin. Kyselkää jos tulee kysyttävää. Hameesta ja topista on tällä hetkellä saatavana vain kokoa S. Jos halua hameen mallin esim. kokoa M, ilmoita siitä minulle niin saan kyllä muutaman päivän sisällä muokattua mallin silmukkamäärät vastaamaan haluamaasi kokoa.

Mutta nyt menen jatkamaan jakun vääntöä, kohta pitäisi kädentien kavennukset aloittaa.

Ei kommentteja: