sunnuntai 1. huhtikuuta 2007

Toppi valmis!


Ja tällainen siitä sitten tuli. Pientä hienosäätöö vailla vielä, niskan taakse tulee lenkki, luultavasti satiininauhasta.
Ei vaan oo enää nauhaa tuolla varastoissa eli täytyy käydä sitä hakemassa lisää. Tarkoitus olisi vielä tehdä viininpunaisesta satiinista vuori toppiin, sitäkin täytyy vielä suunnitella että miten sen tekee noiden topin muotokavennusten takia.



Takaa toppi on ihan tavallista mallia, suorakaiteen mallinen ja keskellä siinä on nurja kaitale niinkuin hameessakin eli toppiin tulee myös nyöritys selkään.



Hameesta ja topista siis täytyisi nyt kirjoittaa ohjeet puhtaaksi. Hameeseenhan sain idean muualta mutta malli on kuitenki oma. Toppi on ihan oma päähänpisto, onneks hyvä sellainen! :D Haaveenahan mulla olisi että jossain vaiheessa mä saisin tästä ittelleni työn. Se on se ultimate-unelma. Tiedä sitten että toteutuuko jossain vaiheessa mutta yritys on kova!



Neulemallien myyntiä suunnittelen tässä että millä systeemillä niitä sitten alan myymään. Kunhan tässä saan ohjeet kirjoitettua ja suunniteltua systeemin niin kirjoittelen tänne sitten juttua että miten homma toimii.



Suunnitteilla on taas jo vaikka kaikenlaista. Hameesta on tulossa toinenkin versio. Tytölle mekko ja tunikapuku. Naisen mekko. Kaikenlaista!





Powered by ScribeFire.

Ei kommentteja: