perjantai 1. kesäkuuta 2007

Kiirettä pitää!

Tänään oon kyllä löysäilly koko päivän! Ehkäpä se johtuu siitä että Nina herätti aamulla klo. 6.30 eikä enää suostunu nukkumaan.. Eli semmoinen aika hyvä väsymys on ollu koko päivän.

Mutta sain mä sentään jotain valmiiks tänään eli tuossa aamutuimaan suunnittelin sellaseen puolivuotiaan tyttövauvan neulepukuun takin. Ei ollukkaan mikään ihan yksinkertainen projekti, sai aika hyvän aikaa säätää että sain sen onnistuu muuta siitä ei auta syyttää ku itteensä, sitä ku pitää kaikenmaailman röyhelöö ja laskosta ja muuta aina näihin tunkee niin sen siitä saa! Mutta lopputulokseen oon kyllä tyytyväinen. Laitan tuohon alle karkeen piirroksen takista. On röyhelöhelmaa ja satiininauhaa ja laskosta ja vyötärönauhaa ja kaikkee... Varmaan tuossa syksyllä laitan sitten mallin myyntiin kunhan äiti sen ehtii koeneulomaan.

Nyt joutui Ninan mekkokin hetkeks jäähylle kun multa tilattiin yks kesäbolero niin täytyy se tässä välissä väsätä. Mutta ihan hyvä kyllä, tuo mekkohomma on vaatinu niin paljon säätöö kans, samasta syystä kuin edellä, että alkoi jo kyllästyttää mekko. Mutta eiköhän se boleron teon jälkeen taas kiinnosta!

Sunnuntaina oltaiski menossa Ninan kanssa Louhela Jamiin kattelee ku isi laulaa. Mahtaa olla Ninallekki kivaa ku ei oo ennen isiä keikalla nähny, mahtaa olla tyttö ihmeissään :D Ja tosi kivoja ilmojaki ovat lupailleet, voi siellä sitten ihan rauhassa istuskella ja kuunnella musiikkia.

Tässä jo keskiviikkoa odottelen kuin kuuta nousevaa.. Sillon sitä taas pääsee ansaitulle iltavapaalle! Tai miten niin taas, viimeks oon ollu.. tota.. pikkujouluissa joulukuun alussa! :D Iltavapaassa ei nyt sinänsä oo mitään niin kamalanhienonihmeellistä mutta siinä on että mennään kattoon Hartwallille Ozzyn keikkaa!! Voi elämä sentään! Ja vielä ku toinen esiintyjä on Black Label Society niin eipä vois mahtavampaa iltaa olla. Keikan jälkeen mennään sit vielä jatkoklubille eli menee varmaan aamuyölle kun on kotona taas. Ninakin saa kivan illan kun saa koko illan isoäidin kanssa rauhassa leikkiä :D Mutta mahtaa äiskää seuraavana päivänä väsyttää! No meneehän se yks päivä vaikka päällään seisten, suurimmalta päänsäryltä kuitenki välttyy ku oon limsalinjalla koko illan :D

Mutta näin, nyt puuron keittoon ja iltapesulle!

ps. laitanki kuvan vähän myöhemmin kun ei nyt taas onnistu...

Ei kommentteja: