lauantai 9. kesäkuuta 2007

Tällaista boleroa oon värkännyt

Ohje oli jossain muistaakseni tämän vuoden puolella Suuressa Käsityölehdessä. Hieeman mallia muutin (tottakai..) kun siihen ois tullu helmiä eikä mulla riitä hermot niitä alkaa sekaan neulomaan. Ja ne kohdat mihin ois helmiä tullut niin oli neulottu sileää . Muutin sitten mallia niin että koko bolero tulee tuolla mallineuleella.

Mukavahan tuota on neuloa mutta kieltämättä saa aika tarkkana olla noiden reunojen kavennusten kanssa kun on noin tiheetä tuo pitsineule ettei tuu liian usein/harvoin lisättyä.

 
 
Posted by Picasa


Kun boleron saan valmiiks niin varmaan alan tekemään siskon pojille pikeepaidat nyt kesäksi. Pikkupojille oikein isojen miesten paidat :D Ja jonkulaista jännää pitäis niihinkin keksiä, ettei vaan ihan peruspaitaa. Mutta ehtiihän tässä vielä säätää. Nii ja ennen näitä tietenki teen Ninan mekon valmiiks mikä on nyt jäähyllä. Mutta siihen ei kauaa enää mee et senki saa valmiiks.

Meillä alkais täällä sellainen kiva vaipat pois -projekti. Nina täyttää lokakuun vika päivä 3 v eikä sitä kauheesti tuo pottahomma kiinnosta. Kyllä se potalle istuu ja sanoo että nina pissii mutta ei mitään tule. Muutaman kerran on pottaan pissannut ja siinä kaikki. Ajattelin että siivoilen tässä tänään, rullaan matot pois ja siten ei enää Ninalle vaippaa laiteta. Ei se varmasti kovin kauaa viitti housuihin pissailla.

Niin ja Ozzykin on nyt sitten nähty. Olihan tuo hienoo nähdä. Vähän oli heikot paikat mutta kuiteski Hartwall Areenan sisäpuolella...

Mutta nyt täytyy mennä hommiin!

Ei kommentteja: