perjantai 26. tammikuuta 2007

Neulemekko valmis!!

14.9.2006

...ja onhan tuo ollu jo jonkun aikaa. En oo vaan kauheesti tässä koneella viihtyny enkä jaksanu olla.. Tyttö on taas nukkunu ihan mahottoman huonosti, valvottaa. Ittelläki ollu sit sellanen megaväsymys että kaikki vapaa-aika tullu käytettyä ihan levähtämiseen. Toissayönäki tyttö valvo klo. 01.30-5.00 ja itte en sit saanu enää unta ja tyttö heräs taas kello 7. Ei kauheesti naurattanu..

Tosissaan, mekko on valmistunu! Voi vitsit kun siitä tuli ihana! Kävin vielä Eurokankaasta hakee pari metriä tylliä ja tein siihen tyllialushameen nii mukavasti sitä helmaa nostaa. Kauheen raskashan se muuten on ettei näytä oikee miltää ilman alushametta..

Nyt on vähän käsityöhommelit hakusalla, ei oikee tiiä että mitä tekis seuraavaks. On mulla yks mekontekele tuossa kesken mutta pitäs taas alottaa joku vähän haasteellisempi homma. Vois taas jotai kivaa tossa suunnitella..

Nyt täytyy kyllä mennä tekemään vähän hommia ennenku loppuu ilta kesken...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!Onpa kaunis mekko :) Aivan ihana!

Anonyymi kirjoitti...

Siis aivan valtavan sulonen mekko, tosi ihana :)))

Neuleaddikti kirjoitti...

Kiitos teille kommenteista! Tuo on kyllä sellanen mun "ultimate" työnnäyte, paljon sai värkätä ja suunnitella että sai mekon aikaseks mutta työhän kyllä sitten valmistuttuaan palkitsi :D

Anonyymi kirjoitti...

kaunis mekko, kuin linnan neidolla. Ja se itsellesi tekemä musta oli ubea myös. Sulla on taito hyppysissäs ;)

Neuleaddikti kirjoitti...

Kiitos kiitos! Meillä taitaa nämä käsityöt olla verissä, äiti sekä äidinäiti ovat kans oikeita käsityöguruja :D