perjantai 26. tammikuuta 2007

Ponchoa ja juhlamekkoa

23.7.2006

Sisko tuossa multa tilas ponchon, pitäs saada valmiiksi suunnilleen ens kuun 12. päiväksi ku ovat sillon tännepäin tulossa. Eiköhän tuo siihen valmistu, pienen alkukankeuden jälkeen sain sen ihan hyvin vauhtiin. Piti vaan tuon ohjeen kanssa vähän säätää ku tuo mun lanka on vähän ohuempaa ku mitä ohjeessa oli. Mutta kylllä se siitä nyt onnistuu

Armottomasti polttelee tuo juhlamekon malli tuolla käsityökorissa!! Sain sen niin mukavasti alulle ja malli on tosi kiva neuloo et hirveesti tekis mieli jatkaa! Poncho kyl täytyy tehä eka valmiiks... ÄKKIÄ!! Laitoin tuonne valokuvakansioon pari kuvaakin, mekossa tuo lehtikuvio jatkuu helmassa keskellä edessä vyötärölle asti ja muualle tulee sit tuota toista pitsineulekuvioo. Hidastahan tuo on vielä neuloo ku on jotai 350 s työssä ja ohut lanka mut kyllä se siitä edistyy. Jonku verran kaventelen tuossa helman aikana ja loput kavennukset teen sit vyötäröllä. Tulee sit ihan kivan näköstä rypytystä vyötärölle. Ja 5 cm levee satiininauha.. Suuret on suunnitelmat.. Täytyy vaan toivoo et se onnistuu, vähän se on aina riski hommaa ku itte mallia suunnittelee. Mittoja otin tuossa tytön yhestä toisesta juhlamekosta ja tarkkaan täytyy silmukoita laskee kokoajan mutta kyllä se sit palkitseeki. Kiva sit sanoo et mä oon suunnitellu tän ihan itte!

Mut nyt mä meen tuon ponchon kimppuun, tyttö vähän aikaa sitte nukahti päikkäreille nii saa äiskäki hetken heilutella puikkoja..

Ei kommentteja: