perjantai 26. tammikuuta 2007

Vauvan pitsipeitto valmis!!

16.7.2006

Sainpas tuon pitsipeitonkin valmiiksi. Meinas tuo viimeistely vähän tökkiä ku kaikkiin sivuihin piti neuloo reikäkrs:t ja viel ommella kiinni.. se kun on kaikista ärsyttävintä hommaa näissä käsitöissä..

Tuossa oon yrittäny sitä tytön juhlamekkoo väsäillä. Tein sitä ensin about 7 cm pyöröpuikoilla ja sitten purin pois koko höskän.. Mä en kertakaikkiaan saa pyörönä tuleen tasasen kokosia reikiä pitsineuleeseen, mistähän ihmeestä se johtuu!?! En sit ollu siihen tyytyväinen joten muutin vähän suunnitelmaa. Nyt teenki sit tasona tohon vyötärölle asti ja siitä jatkan sit suljettuna. Tarkoitus olis sitten nyörittää se kiinni ohuella satiininauhalla.

Pitäs kattella vähän mallejaki ku täytys väsäillä yks vauvan pukuki. Viel en tiiä yhtään et minkälaisen teen, jonku pitsineulejutun varmaan.. ja hienon.. Tahtoo vaan olla nykyään noissa ohjeissa jotai suunnillee köyden paksusta tuo lanka, aika vähän tehään malleja ohuelle langalle. No jos ei löydy sopivaa nii sit täytyy suunnitella itte..

Tässä sitten kuvakin uudesta pitsineulepeitosta. Nyt täytyykin mennä hetkeks neuloon ku pystyy, päivällä kun se ei oikein onnistu kun tuo tyttö on niin innokas auttamaan.. kiltisti avustaa ja purkaa äitille valmiiks lankaa kerältä..


Ei kommentteja: