lauantai 26. tammikuuta 2008

Ja tämä valmistui toissailtana! * Finished a couple of days ago!

Topin jälkeen mulla oli heti seuraava malli "jonossa". Malli on Garnstudion Drops Kevät/kesä 2008 mallistosta. Ja tämä kyseinen malli löytyy täältä. Lankana käytin Lidlin puuvillalankaa jossa on kierteenä viskoosia. Ja tässä kuva.

HPIM0934

Tämä on kans tosi kiva. Käy ihan hyvin kylmemmillä keleillä mustan trikoopaidan ja mustien suorien housujen kanssa ja kesällä sitten sellaisenaan, ehkä shortsien kanssa. Sa nyt nähdä että kuinka se venyy että onko siitä kesämekoksi, nyt se ainaski on sen verran lyhkänen ettei siitä mekoks oo. Tai mä en mekkona pitäis :)

Tunikan kun sain valmiiksi niin hetken aikaa ittekki ihmettelin että johan valmistui nopeesti! No ei se liene mikään ihme, mulla on hiukka ollu unet hukassa ja muutaman yön valvoin olkkarissa ja kattelin neuloessa digiboksia tyhjäksi :D Kyllähän sitä sillä systeemillä valmistuu.. :)

After I finished the top, I had this pattern next in line :) The pattern is from Garnstudio Drops Spring/Summer 2008 -collection. And the pattern for the tunic is here. I like the tunic very much, in a colder weather you can wear it with a simple shirt and straight trousers (both black :) ) and in the summer its nice and cool. I´ll just have to see how much it stretches, it´s a little bit short to be worn as a dress but we´ll see what happens :)

As I finished the tunic I was suprised myself how quickly I got it done. Well, I´ve had this insomnia for awhile so I was stäying up really late few nights, watching stuff from tv and knitting! No wonder I got it done so fast! :)

Nyt oon neulomassa Ninalle Polkadot -jakkua Pilvi akryylilangasta. Ja kyttäilen ahkerasti Garnstudion sivuja milloin saavat loput mallit suomennettua. Sieltä on useempikin malli to-do -listassa. Eniten mua kiinnostaa mallit L-086, N-060, Z-316 ja Z-327. Toivottavasti pian kääntävät jonkun noista! :)

At the moment, I´m knitting this Polkadot -jacket for Nina. I use Pilvi -acrylicyarn for it. And I´m constantly checking out the Garnstudio websites and waiting for the translations for a few patterns. The patterns that I´m most interrested in are L-086, N-060, Z-316 ja Z-327. I hope they get some of those translated... SOON! :D

3 kommenttia:

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Tosi hieno liivi!

Anonyymi kirjoitti...

Ihastuttava!

Neuleaddikti kirjoitti...

Kiitokset teille kommenteista! :)