keskiviikko 16. tammikuuta 2008

Ninan lakit * Nina´s hats

Ninalle tein kaks kypärälakkia. Samalla mallilla tein aiemmin kummipojalle ja ihastuin malliin niin että piti tehdä Ninallekin ja ihan kaksin kappalein! Kirjava lakki on tehty Nalle Colorista ja koska se on villaa niin ompelin sen sisälle puuvillaisen kypärälakin jotta on sitten kiva käyttää. Pinkki lakki on tehty Pilvi -puuvillalangasta kevättä ajatellen (ihan niinku tässä kauheen talvista ois ollut...).

Here is a couple of hats I made for Nina. The coloured hat is made of wool yarn so I took this cottonhat and sew it in the inside of the hat so the hat is more comfortable to use. And the pink hat is made from the Pilvi -acrylic yarn for next spring. I really like that pattern, hats look relly cute on Nina :)

Jä tässä kuva lakeista



Kauheesti ois taas to-do -listassa sellaisia malleja että tuo on pakko tehä ihan heti nyt! Mutta kenen ajalla! :D No Nina menee onneks nykyään kahdeksalta nukkumaan pääasiallisesti niin mulla on sitten sellanen pyöreesti 3 tuntia tehokasta käsityöaikaa.

I have so much stuff on my to-do -list! Where I find the time to make all of it! :D Well, fortunately Nina goes to bed every night at 8pm so I´ll have about 3 hours all to myself and my knitting every single night!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo kypärämyssyn malli on aivan ihana! Olisiko liikaa pyydetty että lähettäisit ohjeen minulle joko postissa tai e-mailina?
T:Iina
katriina.riutta@pp.inet.fi

Neuleaddikti kirjoitti...

Kiitokset kommentista! Ja kypärämyssyn ohjeen löytää Moda -lehdestä numerosta 1/2005 :)

Anonyymi kirjoitti...

Ohjetta olisin kans udellut kypärälakkiin, mutta olitkin jo kerennyt vastaamaan :)
Hienoja töitä!

Anonyymi kirjoitti...

tyhmä kysymys mut pakko kysyy mikä on to-do lista on?

Neuleaddikti kirjoitti...

To-Do -lista on lista malleista jotka pitäis tehdä :) Aina kun tulee netistä bongailtua ihania malleja joiden kohdalla ajattelee että "iiik, ihana, tuo täytyy tehdä!" Eipä silti, tuo lista mulla ei oo enää ollenkaan ajan tasalla, noiden lisäämisen jälkeen on tullut 58 miljoonaa "iiiik!!" -mallia lisää.. :D

Anonyymi kirjoitti...

okei =)