torstai 31. tammikuuta 2008

Polkadot!

Valmistui tänään aamulla. Tietenkin mallia piti hieman muuttaa... Jätin hihat kokonaan tekemättä ettei tulisi liian kuuma käyttää sisällä ja virkkasin kauniit reunukset. Ja nätit hakaset vielä kruunaavat koko liivin! Tyttökin pyörähteli niin ihastuksissaan peilin edessä ja tuumaili että Nätti!

was finished this morning. In the end, I didn´t knit the sleeves at all, so it´s not too hot to wear inside, I just crocheted really nice edgings. And the hooks for the attaching are really cute too! Nina liked the jacked very much, she was posing in front of a mirror for quite a while and said that "Cute!".

Ja tässä muutamia kuvia:

kädet pois edestä

Kun aloin kuvaa ottamaan niin Nina piti käsiään tuossa edessä ja hänelle sanoin että ota kädet pois edestä. Ja tällaiseen poseeraukseen Nina sitten päätyi :) Vaan eipä ole kädet edessä!

When I started to take the pictures Nina was keeping her hand in front of the jacket. So I told her to take her hands away so the jacket shows. And this is the pose she took :) Well, her hands are not in the way anymore! :D





poseerausta

Tässä kuvassa on sitten tarkkaan harkittu asento, Nina sitä pitkän aikaa haki erittäin harkiten :D

In this picture, Nina took a pose that was very carefully thought, she practiced it for quite a while :D







tykkään tästä

Ja ilmekin kertoo mitä mieltä Nina jakusta on!

And Nina´s cute smile tells all what she thinks of the jacket.






Ja mitä seuraavaksi?! No oon jo alottanut Ninalle Dropsin Cottonviscose langasta puseroa ja ittelle ajattelin tehdä sellaisen aaltoneulejakun jonka malli on Suuren Käsityölehden numerossa 6-7/2007. Mallissa on pienin koko M joten ajattelin tehdä sen hieman ohuemmasta langasta, Kotiväestä jotta siitä tulisi hieman pienempi. Ja edelleenkin kyttään niitä Garnstudion sivuja, ei oo vieläkään julkaistu mun lempimalleja!

And what´s next?! Well, I have already started a blouse for Nina, I use Drops Cottonviscose yarn for it. For myself I´m going to make this jacket. And I´m still checking out the Garnstudio website constantly, I´m still waiting for my favourite patterns to be translated!

2 kommenttia:

Stricker kirjoitti...

Kauniita neuleita olet tehnyt viime aikoina!
Mulle on taas käynyt muuttojen yhteydessä niin, että kamala kasa tavaroita on joutunut lopullisesti hukkaan! Nytkin on syyskuisesta muutosta vaikka mitä hukassa. Meillä tosin on olut ongelmana se, ettei kaikkia tavaroita ole voitu purkaa, vaan ne ovat olleet laatikoissa koko ajan. Nytkin on vielä paljon laatikoita purkamatta ja odottamassa remontin valmistumista. Jospa sen jälkeen vihdoinkin löytyisi kaikki vuosien aikana kadonnut :-).

Neuleaddikti kirjoitti...

Moikka! Ja sorry ku en oo mitään vastaillu..

Joo ihan samaa sitä on mullaki käynyt muuttojen yhteydessä. Ainut hyvä puoli on se että mulla on niin huono muisti että mä unohdan ne kaikki kadonneet tavarat aika nopeesti.. :D Itse asiassa vähän sen jälkeen ku tänne muutettiin niin tuli mieleen joku tärkee tai ihana tavara joka oli hukkunut, nyt en kyllä taas muista että mikä se oli... :DD